Esports Barça 29/03/2011

Valdés: "Messi és el millor, sense oblidar-me d'Iniesta"

El porter del Barça parla a la web oficial de la Lliga BBVA del Barça i reconeix que l'arribada del tècnic, Pep Guardiola, l'equip va guanyar en "moltes coses"

Efe
1 min
Valdés torna per ser decisiu un altre cop

MadridVíctor Valdés, porter del Barça, ha afirmat que el seu company de vestidor Leo Messi és el número 1 del món, "sense oblidar-me d'Iniesta". A la web oficial de la ligabbva.com, Valdés ha confessat que el dia que Espanya es va enfrontar a l'Argentina en l'últim amistós disputat el passat estiu, va tenir una sensació especial quan va veure a Messi jugar en contra seu.

"A Messi el pateixo cada matí. Cristiano és un gran jugador, m'agrada molt, però em quedo amb Messi, sense deixar Iniesta de banda. A l'Argentina, a l'estiu, se'm va fer estrany veure'l en contra. El vaig veure venir cap a mi en un partit oficial i em vaig dir: encara sort que només seran uns minuts", ha comentat Valdés.

Per a Víctor Valdés, "el Madrid és el rival per excel·lència, com a barcelonista i culer sempre li tinc ganes al Madrid".

Qüestionat pel dia en que l'Inter va eliminar el Barça a la Lliga de Campions i la celebració de José Mourinho a la gespa del Camp Nou, el porter ha justificat per què va convidar el tècnic lusità a sortir de la gespa. "Els protagonistes en el futbol són els jugadors. Va voler ficar-se en la parcel·la dels jugadors i vaig intentar que no fos així", ha comentat Valdés.

D'altra banda, el porter blaugrana ha destacat que, amb l'arribada de Pep Guardiola al Barça, "l'equip va guanyar en moltes coses: en filosofia, en comportament, en valors a transmetre a altres generacions. Pep no permet relaxació, transmet molt, amb convicció". En relació a l'estil de Mourinho, Valdés ha dit: "Són estils diferents, són la nit i el dia".

stats