Barça
Esports Barça 19/07/2012

Villa, Alves i Fontàs continuen el treball de recuperació amb el grup

Els futbolistes s'han exercitat amb els companys però sota control mèdic, mentre que Thiago i Cuenca han treballat al marge. Aquest dijous a la tarda l'equip té festa

Ara
1 min
L'entrenament del Barça d'aquest dijous al matí FCBARCELONA.CAT

BarcelonaVilla, Alves i Fontàs continuen fent treball de recuperació amb el grup però sota supervisió mèdica, mentre que Thiago i Cuenca han treballat al marge. Aquestes són les dades més destacades de l'entrenament d'aquest dijous del Barça, que aquesta setmana va tornar a la feina després de les vacances d'estiu.

Tito Vilanova ha tornat a treballar amb els 12 jugadors disponibles de la primera plantilla i els vuit futbolistes del Barça B –Oier, Sergi Gómez, Planas, Sergi Roberto, Ilie, Rafinha, Kiko Femenía i Lobato–. Seguint amb la dinàmica d'aquests dies, Villa, Fontàs i Alves han participat amb el grup sota control mèdic. Pel que fa a Thiago i Cuenca, han continuat amb el treball específic de recuperació de les seves respectives lesions.

Després de dos dies fent doble sessió d'entrenament, aquest dijous a la tarda el grup descansarà i divendres tornarà a fer una doble sessió preparatòria, a les 9 i a les 19 hores.

stats