PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 12/02/2011

Villa, el jugador més aclamat a l'aeroport d'Astúries

El Barça ha arribat a Gijón on avui aspira a arribar a les 17 victòries consecutives en lliga.

TONI PADILLA (Enviat especial)
1 min
David Villa s'emporta una pilota al Camp Nou contra el Racing.

GIJÓNL'equip blaugrana ha sortit del Prat a les 10.15 hores i, al cap d’uns 90 minuts, ha aterrat a l’aeroport de la ciutat asturiana, on s’ha trobat amb un cel assolellat i uns 10 graus de temperatura.A les portes de l'aeroport s'han aplegat molts aficionats locals, amb David Villa fent de profeta a la seva terra com un dels jugadors més aclamats. Villa, nascut a Tuilla, va formar-se al Langreo abans de ser fitxat per l'Sporting, club en que va jugar durant cinc temporades, anys en que va esdevenir tot un ídol de l'afició sportinguista.

Pep Guardiola ha desplaçat els 18 jugadors del primer equip disponibles. A nivell institucional encapçala l’expedició blaugrana a Astúries la Tresorera Susana Monje, que va viatjar anteriorment, així com els directius Pilar Guinovart, Silvio Elías i Josep Ramon Vidal-Abarca. També hi ha anat el director esportiu Andoni Zubizarreta. A les 14.30 hores està previst que tingui lloc el dinar oficial entre les directives al Restaurante Las Delícias de Gijón.

L’equip, per la seva banda, s’ha traslladat directament de l’avió a l’hotel de concentració (Hotel Palacio de la Llorea), on també s'han aplegat diversos aficionats del club.

stats