PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 01/03/2011

L'estranya setmana de David Villa: entrenament, judici a Astúries i retorn a València

Serà demà declarant a un judici a Avilés i després volarà en aerotaxi per poder jugar a Mestalla

Redacció
1 min
Villa celebra el segon gol el Barça

BarcelonaDavid Villa torna a Mestalla, l'estadi on ha brillat les darreres temporades. L'asturià però, ho viurà d'una forma estranya. El davanter s'entrena avui dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, però demà anirà a la seva terra, Astúries, per comparèixer a partir de les 10 hores al jutjat de primera instància d'Avilés (Astúries) com a testimoni en el judici que se celebrarà per aclarir la demanda interposada pel seu exrepresentant, José Luis Tamargo.

Villa, però, serà a Mestalla. Perquè immediatament després de declarar es desplaçarà a l'aeroport d'Astúries per agafar un aerotaxi que el club li posa a disposició per anar fins a l'aeroport de Manises. A les 10 de la nit, jugarà davant del seu antic equip. Serà la primera vegada que el Barça disposa d'un avió privat per a un dels seus jugadors sota el mandat de Sandro Rosell.

El seu exagent, José Luis Tamargo, li reclama sis milions d'euros per incompliment de contracte. Camargo també demana la comissió que li correspondria en el traspàs del jugador al Barça.

stats