BARÇA
Esports Barça 15/12/2011

Les xarxes socials s'omplen de missatges de suport a David Villa

Els jugadors del Barça han mostrat el seu suport al seu company a través de Twitter, igual que d'altres futbolistes i esportistes

Ara
2 min
Abidal, amb Villa, després que el davanter hagi sortit de l'hospital. MIGUEL RUIZ / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaL'esport ha mostrat aquest dijous a través de les xarxes socials el seu suport al davanter blaugrana David Villa, que s'ha trencat la tíbia en el partit contra l'Al-Sadd, la segona semifinal del Mundial de clubs.

El Twitter s'ha omplert de missatges de suport cap al davanter asturià. Aquests són alguns dels tuits:

Gerard Piqué, jugador del Barça: "Et recuperaràs aviat, Guaje. Estem tots amb tu, amic"

Andrés Iniesta, jugador del Barça: "Hem passat a la final amb mal regust... Molts ànims David, estem amb tu!! Desitjo que li puguem dedicar aquest gran títol!!"

Carles Puyol, jugador del Barça: "Ànims per al Guaje!! Segur que ben aviat estarà a tope una altra vegada, la seva lesió és un dur cop per al vestidor. Ara intentarem dedicar-li el títol"

Sergio Ramos, jugador del Reial Madrid: "Greu lesió d'un company de selecció, David Villa. Molts ànims i molta força, Guaje. Torna aviat, crack!!"

Roberto Soldado, jugador del València: "Tota la sort del món per a David Villa. Espero que tornis aviat, Espanya et necessita"

Fernando Llorente, jugador de l'Athletic Club: Molta força Guaje!! Tots t'estimem i estem amb tu, segur que et recuperaràs molt aviat. Ànims campió"

Juan Mata, jugador del Chelsea: "Encara et queden molts gols per marcar Picho... ets un fenomen i ho seguiràs sent, aviat estaràs de tornada... una abraçada enorme"

Bojan Krkic, jugador del Roma: "Molt trist per la lesió de Villa, un referent per a mi i sobretot una enorme persona. Tornaràs aviat, Guaje, i amb més força que mai! Una abraçada des de Roma"

A més de futbolistes, Villa també ha rebut suports d'altres esportistes:

Rudy Fernández, jugador dels Denver Nuggets: "M'acabo d'assabentar de la lesió de Villa. Molts ànims i recupera't aviat perquè els amants del futbol puguem gaudir del teu joc"

Carlos Suárez, jugador de bàsquet del Reial Madrid: "Tots els ànims del món a David Vila, li desitjo una ràpida recuperació"

Jorge Garbajosa, jugador de bàsquet de l'Unicaja: "Molts ànim i una ràpida recuperació a David Villa"

Érika Villaécija, nedadora: "Molta força Villa!!!!! Tots amb tu!".

stats