Barça
Esports Barça 25/01/2011

Xavi: "Als futbolers els agrada veure jugar el Barça, a mi em felicita fins i tot gent del Madrid"

El de Terrassa ha sigut molt clar respecte el valor de Guardiola: "Pep ha revolucionat el món de l'entrenador de futbol, ha revolucionat el futbol, el llistó està molt alt"

Redacció
1 min
Els periodistes d'Onda Cero Alfredo Martínez i Ángel Rodríguez entrevistant Xavi Hernández.

BarcelonaEl migcampista del Barça Xavi Hernández ha concedit aquesta nit una entrevista al programa "Al Primer Toque" d'Onda Cero en el que ha parlat de tot. Xavi no ha volgut respondre si aquest Barça és el millor de la història, que sí que ha explicat un fet curiós: "Als futbolers els agrada veure jugar el Barça, a mi em paren pel carrer i em feliciten fins i tot aficionats del Madrid". Respecte a la renovació del tècnic Pep Guardiola, el de Terrassa ho té clar: "No tinc dubtes que seguirà. No entenc un Barça sense Guardiola, és la clau de tot l'engranatge que està muntat aquí. Pep ha revolucionat el món de l'entrenador de futbol, ha revolucionat el futbol. El llistó està molt alt".

Òbviament no ha pogut evitar parlar del Reial Madrid, i Xavi, per començar, ha assegurat que "tinc la sort d'estar en un club que m'agrada, no seria feliç al Reial Madrid, no escoltaria cap oferta d'ells". I respecte Mourinho, també ha parlat clar: "Mourinho és un paio que motiva,motiva als rivals. És bo per al futbol que hi hagi persones així, és un paio guanyador que fa vibrar als demés, i als culers ens posa en tensió, i això és bo".

stats