LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 13/09/2011

Xavi: "Aprecio molt Ibrahimovic. Ell és anàrquic i se l'ha de deixar fer"

Xavi Hernández ha parlat abans del partit davant del Milan, repassant l'actualitat del Barça, la selecció i la relació amb el suec Zlatan Ibrahimovic

Efe
1 min
Xavi ha aixecat el seu divuitè títol.

BarcelonaXavi Hernández encara la Lliga de temporada deixant clar que "guanyar és com una droga. Molts jugadors ja coneixem l'altra cara de la moneda, la de no guanyar, la de ser criticats i veure que no creuen en un. No volem passar per això de nou".

Xavi creu que ja no hi ha polèmica amb els jugadors del Madrid després dels darrers clàssics: "La qüestió està resolta. Els clàssics han enterbolit la situació una mica, però la qüestió està resolta. Hem parlat entre capitans, sobretot hem parlat Casillas i jo. Com en els matrimonis, de tant en tant hi ha discussions i després s'oblida tot".

Bona relació amb Ibrahimovic

Xavi també ha parlat d'Ibrahimovic, qui finalment no jugarà al Camp Nou per lesió. "Ibra és una persona especial, l'aprecio molt. De tant en tant ens enviem algun missatge. A Milà està content i tranquil. També estava bé a Barcelona, però al Barça es juga un futbol diferent. Ell és anàrquic i se l'ha de deixar fer, mentre que aquí has de jugar 90 minuts per a l'equip".

stats