BARÇA
Esports Barça 03/06/2012

Xavi: "Si el Barça fa 80 passades, avorreix, però si les fa la selecció espanyola, juga bé"

El blaugrana ha parlat amb 'El País' i ha afirmat que molts periodistes parlen amb la bufanda posada per criticar el seu estil de joc

Ara
2 min
Xavi Hernández

BarcelonaDurant una entrevista amb el periodista Luis Martín, d''El País', Xavi ha recordat alguns episodis claus de la temporada i ha afirmat que "la Lliga la vam perdre nosaltres per tonteries: un dia, l'àrbitre; un altre, vam guanyar per 0-2 a Anoeta i ens deixem empatar; un altre, amb 0-0 fallem un penal en l'últim minut; l'oportunitat del Guaje a València; la 'pájara0 de Pamplona...". Sobre els àrbitres, Xavi ha insistit que "no era premeditat, però ens estaven perjudicant les decisions arbitrals d'una manera evident. No passa res. Després ens van afavorir quan tot estava decidit. Jo no vull que m'ajudin, n'hi ha prou que no em perjudiquin".

Sobre el Madrid, Xavi ha dit que "no he vist un equip tan eficaç en la meva vida. Per posar un exemple: veus el partit contra el Rayo, a Mallorca, o contra el Betis, i penses... increïble! Com han pogut guanyar aquest partit? Ha estat eficaç com ningú. Però hem sabut perdre. Això és un esport i no guanyes sempre. I tenim crèdit. L'afició em felicita pel carrer, et donen les gràcies! Aquest és l'orgull més gran. Que valorin el que fem guanyis o perdis és molt gran".

Sobre la relació entre els jugadors del Barça i els del Madrid a la selecció, el vallesà ha explicat que quan hi ha problemes "ho arreglem amb l'Iker, amb el míster. Gràcies a Déu, l'Iker és una persona com cal i al Barça hi ha gent coherent... Ho va passar malament, l'Iker. El conec des de fa molts anys i sabia que no hi hauria problema amb ell, però ho vam haver de parlar perquè ens estàvem passant un pèl. Tenim la mateixa relació que abans". Finalment, Xavi ataca alguns periodistes en afirmar que "hi ha gent que parla amb la bufanda posada, molts periodistes que si no diuen tonteries no tenen feina. Demagògia. Quan guanyes, és bo, quan perds, no. Si el Barça fa 80 passades, avorreix, però si les fa la selecció, juga bé. Però si dubten del meu compromís i fa més de 100 partits que jugo amb la selecció! Jo ja no tinc res a demostrar".

stats