Barça
Esports Barça 30/11/2010

Xavi: "Estem jugant millor a futbol que el primer any, som més madurs, hem de seguir igual"

Afirma que no li agrada sentir parlar de cura d'humilitat per al Madrid perquè ells juguen per a ells, i perquè coneix jugadors del vestidor blanc que també són humils

Albert Solé
1 min
Xavi, artífex del primer gol

Sant Joan DespíXavi Hernández va ser l'autor del primer gol d'ahir al Camp Nou, el que obria el camí de la golejada, i amb aquest ja n'ha fet tres al Madrid en la seva carrera: "Tots han sigut especials, però el del Bernabeu perquè va suposar un canvi de cicle, i el d'ahir. Però tots són macos perquè com a culer és una satisfacció marcar-li al Madrid". Xavi, però, posa un punt de prudència ja que assegura que en el futbol pot passar de tot, i que el Madrid d'aquí a un temps els pot tornar la golejada: "Hem d'estar preparats perquè ells ens marquin un 5-0 també. Aquell 4-1 i el passadís ens va fer mal, com segur que aquest 5-0 els ha fet mal a ells". Però al migcampista de Terrassa no li han agradat les expressions de cura d'humilitat que ha llegit als diaris: "No crec que fos una cura d'humilitat per al Madrid, no m'agrada, no som ningú per dir això. Nosaltres pensem en nosaltres i gaudim en nosaltres, suposo que ells estaran prou fotuts, de cura d'humilitat res. Tinc amics allà i sé que són molt humils".

Respecte a la possibilitat que aquest cop sí que li concedeixin la Pilota d'Or, Xavi no amaga que li agradaria, però ho interpretaria com un èxit del col·lectiu: "Tant si el guanyo jo com l'Andrés seria un premi a la filosofia Barça que fa més de 30 anys que estem practicant. Seria fantàstic per al barcelonisme". En tot cas, l'ambició d'aquest Barça és infinita: Estem jugant millor a futbol que el primer any, el del triplet, som més madurs i sabem interpretar què hem de fer en cada moment, hem de seguir en aquesta línia".

stats