Barça
Esports Barça 18/02/2012

Xavi, Busquets i Adriano s'entrenen amb els companys

Els tres jugadors que no s'havien exercitat el dijous han participat en la penúltima sessió abans del València, on hi havia 18 jugadors del primer equip i quatre del B

Ara
1 min
Adriano, durant l'entrenament d'aquest dissabte FCBARCELONA.CAT

BarcelonaXavi, Busquets i Adriano han estat els noms propis de l'entrenament del Barça d'aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva. Els tres, que el dijous no s'havien exercitat amb la resta dels companys, han treballat amb el grup en la penúltima sessió abans de la visita del València d'aquest diumenge.

Aquest dijous l'equip tenia festa, però els jugadors 'tocats' van assistir a la Ciutat Esportiva per continuar les recuperacions respectives. Xavi –que pateix un edema al soli de la cama dreta– va fer recuperació al gimnàs. Sergio Busquets –encara recuperant-se de la ferida al genoll– i Adriano –amb molèsties al soli de la cama esquerra– van fer treball específic. A ells s'hi va afegir Andrés Iniesat, que també va aprofitar el dia lliure per entrenar-se pel seu compte.

Després de la jornada de descans de divendres, Pep Guardiola ha comptat amb 22 futbolistes: 18 del primer equip més quatre del B. Aquests són Tello, Montoya, Muniesa i Bartra. Tres d'ells són futbolistes defensius, ja que Alves i Mascherano estan sancionats per al compromís contra el València.

L'equip tornarà a entrenar-se aquest diumenge al matí, a les 12 hores, al Camp Nou. Serà l'última sessió abans del matx contra el conjunt d'Unai Emery (Camp Nou, 21.30 hores). Un partit que oferirà en directe el Canal+.

stats