BARÇA
Esports Barça 22/04/2012

Xavi: "Dimarts ens juguem mitja temporada i ens agradaria que l'afició estigués amb nosaltres per assolir la remuntada"

El migcampista blaugrana reconeix que la Lliga està perduda, però diu que tenen ganes que arribi dimarts per poder refer-se amb una remuntada contra el Chelsea

Ara
2 min
Iker Casillas i Xavi

BarcelonaEl migcampista del Barça Xavi Hernández, segon capità de la plantilla blaugrana, ha explicat que després de la derrota d'aquest dissabte contra el Madrid al Camp Nou, l'equip dóna la Lliga pràcticament per perduda: "Hauria de ser un miracle. Matemàticament encara no l'han guanyat, però en tot cas hauria de ser el Madrid qui la perdés". Xavi ha volgut mirar endavant: "Ens queden dos títols importantíssims. Dimarts ens juguem mitja temporada i ens agradaria que l'afició estigués amb nosaltres per assolir la remuntada. Volem estar en una altra final de la Champions, que seria històric", ha destacat.

Xavi ha reconegut que la plantilla afronta "amb il·lusió" el partit de dimarts. "Si el partit pogués ser demà, millor. Tenim aquesta ràbia interna esportivament parlant d'haver perdut contra el Madrid i a casa. Volem guanyar el dimarts, remuntar i demostrar que podem tornar a estar a la final de Champions". Xavi també ha fet una petita valoració de la temporada: "S'ha perdut el títol de Lliga. Però hem guanyat tres títols, lluitem per la Champions i per la Copa. És un moment esperançador... esperem remuntar dimarts. És a les nostres mans poder fer una gran temporada. De moment és una molt bona temporada, hem guanyat tres títols"

Sobre el partit contra els blancs al Camp Nou, el migcampista ha dit: "Podríem haver-nos ficat en la lluita pel títol, però pràcticament ens vam oblidar de la Lliga. Ara la Lliga pràcticament està perduda i hem de pensar en el dimarts. Hem de lluitar, canviar el xip, pensar en dimarts i tractar de seguir competint tot i la derrota contra el Madrid", ha assegurat el migcampista, que ha dit que aquesta nit els ha "costat dormir".

"Després del gol del Madrid vam estar bé, vam tenir la pilota... abans vam estar una mica precipitats. El plantejament era anar a l'atac. Vam jugar amb tres defenses, com vam fer al Bernabéu. Allà ens va sortir bé, ahir no. Només ens valia guanyar per posar-nos a un punt del títol de Lliga, però no ho vam assolir", ha analitzat Xavi. El de Terrassa ha parlat també de quin Chelsea s'espera al Camp Nou: "Dimarts intentarem tenir més possessió, estar més encertats de cara a porta... espero un Chelsea tancat, més que a Stamford Brigde".

Preguntat per la reacció del Barça després de la derrota, Xavi ha comentat: "Nosaltres som molt competitius, però aquest equip es caracteritza també per saber perdre. Ja ho vam demostrar a la final de la Copa del Rei. Quan es perd, hem de pair-ho bé i felicitar el rival. Ahir en Pep va felicitar el rival i nosaltres també. És el normal, nosaltres som així".

stats