BARÇA
Esports Barça 20/07/2011

Xavi: "No vull entrar en cap guerra dialèctica amb Wenger"

El migcampista del Barça diu que amb les seves declaracions no volia ofendre ni l'Arsenal ni el tècnic dels 'gunners', sinó que només pensava en Cesc

Nuria García
2 min
Xavi Hernández, fent estiraments durant l'entrenament.

BarcelonaXavi Hernández ha volgut fugir de les polèmiques després d'haver fet unes declaracions en què deia que Cesc ho estava passant malament perquè volia venir al Barça. Unes declaracions que al tècnic de l'Arsenal, Arsène Wenger, no li van agradar. "No vull entrar en cap guerra dialèctica amb Wenger. La meva intenció no era ofendre l'Arsenal ni Wenger. Sabem que Cesc té el desig de venir al Barça", ha dit Xavi per tancar la polèmica.

El migcampista no està amoïnat sobre els possibles fitxatges, que s'estan fent esperar. "Imagino que n'hi haurà, de fitxatges. Estan a punt. Són situacions del mercat i ens hi adaptem", ha dit Xavi, que sobre el fitxatge de Cesc ha explicat: "Desconec la situació. Aquest any estan més disposats a vendre que l'any passat, al menys això van dir l'Andoni i el Pep ahir. Cal ser una mica més optimistes".

Sobre l'equip, que va començar la pretemporada aquest dilluns, Xavi ha afirmat que tenen "un gran equip". "Volem revalidar els títols, però sabem que no serà fàcil", ha comentat després de dir que s'entrena al marge per unes molèsties al soli, tot i que preveu que en pocs dies ja pugui estar entrenant-se amb el grup.

Ara, el primer equip del Barça només té 17 jugadors, però Xavi està tranquil. "Els jugadors del filial tenen molt nivell. Estan preparats", ha dit, i sobre Thiago ha afirmat: "Ens ajudarà molt aquesta temporada. Tots els grans jugadors són compatibles".

Respecte a les crítiques que ha rebut Messi després que l'Argentina hagi sigut eliminada de la Copa Amèrica, Xavi ha dit que creu que les crítiques cap al "millor jugador del món" són "evitables" i "exagerades", ja que, segons el migcampista de Terrassa, "Messi ha fet una Copa Amèrica fantàstica".

Per últim, Xavi també ha parlat de la Supercopa d'Espanya, el primer títol que es jugaran els blaugranes, contra el Reial Madrid. "La Supercopa és un partit bonic i atractiu. Intentarem guanyar, però després vindran més títols i alguns de més importants. Tot i això, ens fa il·lusió guanyar-la, perquè a més és contra el Reial Madrid", ha conclòs.

stats