Futbol
Esports Barça 28/02/2012

Xavi s'entrena amb el grup però apunta a suplent en l'amistós d'Espanya contra Veneçuela

La selecció espanyola s'ha exercitat a La Rosaleda prop d'una hora per acabar de preparar el partit contra Veneçuela (21.30 h) en una sessió que ha completat Xavi, tot i que amb el teòric equip no titular

Efe
1 min
Xavi, durant l'entrenament a La Rosaleda

MàlagaXavi Hernández, que dilluns no va entrenar-se amb la resta de companys a Las Rozas, s'ha exercitat amb normalitat en la sessió que la selecció espanyola ha realitzat a La Rosaleda per preparar el partit d'aquest dimecres contra Veneçuela (21.30 h).

El blaugrana, però, ha treballat al costat dels teòrics suplents i no sembla que hagi de sortir d'inici. De fet, Del Bosque ha deixat entreveure que demà formarà una defensa formada per Iraola, Sergio Ramos, Piqué i Arbeloa, un doble pivot amb Busquets i Xabi Alonso, i Cesc, Silva i Iniesta a la mitja punta, per darrere de Fernando Llorente.

Víctor Valdés ha protagonitzat una de les anècdotes de la tarda, quan ha regalat els seus guants a un nen que ha saltat al terreny de joc amb la sessió finalitzada mentre els internacionals feien estiraments.

stats