BARÇA
Esports Barça 06/06/2011

Valentino Rossi va besar els peus de Xavi Hernàndez

Xavi Hernàndez va visitar el paddock del Gran Premi de motociclisme de Montmeló, on va trobar-se amb el pilot italià de Ducati.

Redacció
1 min
Valentino Rossi, besant els peus de Xavi Hernàndez

BarcelonaEl pilot italià, en veure a Xavi, li va dir que l'admirava molt i que era un dels millors jugadors del món. Acte seguit, Rossi es va agenollar davant del jugador vallesà besant-li els peus. Xavi, rialler, li va demanar que s'aixeques.

Xavi va ser un dels nombrosos esportistes catalans que van ser a Montmeló per veure les diferents curses. El jugador del Barça va parlar amb Valentino una estona comentant-li que el considera un dels millors esportistes que ha vist mai en acció.

Valentino Rossi és un gran aficionat al futbol. Concretament, és aficionat de l'Inter de Milà, però sempre ha reconegut que "el Barça és l'equip que millor juga a futbol". Rossi és amic de molts futbolistes de l'Inter i un d'ells, el veterà central Marco Materazzi, va ser també a Montmeló aquest diumenge, deixant-se veure pel paddock.

Xavi ja s'ha deixat veure pels grans premis de motociclisme altres cops. El vallesà, qui no ha estat convocat per la selecció estatal per uns problemes físics, ja és de vacances.

stats