Esports Barça 25/03/2011

Xavi Pascual: "Ens mereixem un respecte, és molt injust veure't així"

Pascual admet que la derrota els ha fet mal i Obradovic diu que tot i recuperar el factor pista seria un error pensar que ho tenen tot fet

David Jover
2 min

BarcelonaL’entrenador del Regal Barça s’ha mostrat “molest” per l’arbitratge sofert aquesta nit i ha dit que hi ha hagut “dos partits”. Un fins la tècnica a Navarro i un altre a partir d’aquest fet.

“En comptes d’anar-nos amb sis punts de marge al final del tercer quart, hem marxat amb només un”, ha dit. A més ha explicat que “la jugada anterior a que perdéssim el cap hem sofert fins a quatre faltes”, ha dit, recordant que la tècnica a Navarro ha estat en un “moment clau del matx”.

De cara al partit d’Atenes, Pascual creu que “la consigna és oblidar l’arbitratge perquè quan hem jugat a bàsquet hem estat superiors”.

Per acabar, ha volgut deixar clar que “ens mereixem un respecte i avui no ha estat just el que ha passat”.

Obradovic: "L’error serà pensar que ara tenim avantatge”

Crec que el Barça segueix sent favorit. En el primer temps hem jugat molt lent, però el canvi al segon temps. Que les eliminatòries es juguin gairebé cada dos dies fa que guanyar dos partits sigui molt difícil. L’1-1 a totes les sèries indica la igualtat.

No hi ha diferència entre la pressió que hi ha a l’OAKA i la d’avui al Palau Blaugrana. Hem de desmitificar això de “l’ambient d’Atenes fa que sigui impossible guanyar”. Respecte al partit, Obradovic ha dit que “tot i que hem començat molt malament, a la segona part hem jugat molt millor i això ens ha fet creure en nosaltres”, ha explicat.

Sobre la diferència en el marcador que ha aconseguit el Panathinaikòs a l’inici del darrer quart ha admès que els seus jugadors “han estat molt vius” i han “aprofitat la qualitat de la que disposen”. Per acabar, ha elogiat la feina de Romain Sato.

stats