COPA DEL REI ACB 2011
Esports Barça 13/02/2011

Xavi Pascual:”El nostre equip està ple de valors. Ho hem demostrat quan els capitans han fet que Basile aixequés la Copa”

Després d’aconseguir la seva segona Copa del Rei com a entrenador, Xavi Pascual ha afirmat en roda de premsa que tot i les dificultats “hem estat mereixedors d’aconseguir el títol”

David Jover
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Regal Barça

MadridL’entrenador del Regal Barça tenia clar que el partit seria molt complicat, que res tindria a veure amb altres partits disputats contra el Reial Madrid. “Sabíem que seria una final d’aquest estil, amb un nivell de contacte molt alt i de dificultat de trobar cistelles fàcils”, ha dit.

Per a Pascual la clau del matx ha estat en la segona part, on segons ell el Barça “ha trobat el seu moment”. “Hem trobat moltes opcions gràcies al doble marcatge que patia Navarro i això ens ha ajudat a trobar cistelles obertes que ens han permès obrir una escletxa en el marcador”, ha destacat.

Una de les claus per a Pascual és que l’equip el conformen 14 jugadors de primer nivel i que, per damunt de tot, miren abans per l’equip que pels seus interessos. “Aquests valors que tenim s’han mostrat quan els nostres dos capitans, Grimau i Navarro, li han donat a Basile la Copa per a que l’aixequés. Això és el Barça”, ha sentenciat.

Qüestionat sobre el gran partit de Víctor Sada, l’entrenador blaugrana ha dit que “Víctor està sempre disponible per al que li toca. És juntament amb Ricky la meva mà dreta. Avui ha jugat de forma extraordinària i ens ha portat fins aquí. És l’exemple clar de treball i dedicació”, ha comentat.

stats