Barça
Esports Barça 20/12/2011

Xavier Martín, nou director de comunicació del Barça

Serà el màxim responsable dels missatges del club i estarà per sobre del cap de gabinet (Gerard Guiu) i dels responsables de comunicació (Ketty Calatayud)

Ara
1 min

BarcelonaCatalunya Ràdio ha revelat que la junta directiva del Barça aquest dimarts ha decidit el fitxatge d'un nou executiu que coordinarà la imatge i la comunicació de l'entitat. Es tracta de Xavier Martín, director general de l'Agència de Comunicació TAPSA Barcelona, que ja estava lligat al club perquè era membre de la comissió esportiva. Martín va ser un membre destacat de la candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Futbol d'Andreu Subies, que va ser la guanyadora. El nou assessor de comunicació del Barça, però, no va durar ni tres mesos com a directiu de la FCF, i va ser la primera dimissió de l'equip de Subies, que va justificar la marxa de Martín per desavinences.

Xavier Martín, amic del germà de Sandro, Sergi Rosell, i que ja va col·laborar en la campanya de les passades eleccions, serà el màxim responsable dels missatges que transmeti el Barça com a club, i estarà per sobre del cap de gabinet (Gerard Guiu) i dels responsables de comunicació (Ketty Calatayud) i protocol (Ramon Pujol).

Toni Freixa, portaveu del Barça, segurament anunciarà el fitxatge de Martín en la roda de premsa d'aquest dimecres per explicar els acords presos per la junta directiva.

stats