Barça
Esports Barça 27/05/2011

Zapatero no viatjarà finalment a Londres per assistir a la final de la Lliga de Campions

El president del govern no viatjarà finalment a Londres per assistir a la final de la Lliga de Campions que el Barcelona disputarà amb el Manchester United a l'estadi londinenc de Wembley

Efe
1 min
Zapatero al Congrés dels Diputats

MadridEl president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, no viatjarà finalment a Londres per assistir a la final de la Lliga de Campions que el Barcelona disputarà amb el Manchester United a l'estadi londinenc de Wembley, segons han informat fonts de l'executiu.

El dia 20 passat, Rodríguez Zapatero va assegurar que, si res li ho impedia, seria a l'estadi de Wembley per veure com el Barcelona lluitava a la final de la Lliga de Campions, alhora que va mostrar les seves esperances en la victòria del Barça.

Motius d'agenda impediran el seu desplaçament a Londres, ja que ha de presidir el comitè federal del PSOE, que preveu fixar el calendari de primàries i es desconeix la durada d'aquesta reunió.

El príncep d'Astúries sí que ha confirmat la seva presència a Wembley, estadi al qual torna el Futbol Club Barcelona per disputar la final d'aquesta competició europea 19 anys després que, en aquest mateix escenari, aconseguís la seva primera Copa d'Europa, el 20 de maig de 1992, davant el Sampdoria italià.

stats