Barça
Esports Barça 21/11/2011

Zlatan Ibrahimovic: "Quan vaig marxar del Barça sabia que abandonava el millor equip del món"

El davanter italià de l'AC Milan explica que "el partit contra el Barça no serà res personal"

Ara
1 min

BarcelonaZlatan Ibrahimovic, davanter de l'AC Milan, ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a la UEFA que "quan vaig marxar del Barça sabia que abandonava el millor equip del món. Serà un partit molt emocionant i fantàstic".

El davanter italià ha explicat que "el partit contra el Barça no serà res personal", al temps que ha afegit que "el Milan és el club més gran en el qual he jugat. Aquí m'he sentir com a casa des del primer dia, em van rebre amb els braços oberts".

Ibrahimovic ha parlat del partit d'anada en què no va poder competir al Camp Nou: "Estava desitjant jugar aquest partit. Havia entrenat molt dur, però em vaig lesionar el dia d'abans del partit. Va ser una gran decepció, però per a mi jugar davant un antic equip no és res personal. Per descomptat és emotiu, un gran partit, però al final és com qualsevol altre partit. No cal donar-li més importància", ha dit.

"Si puc guanyar-los, genial. Però si no, res enderrocarà la meva carrera. Tot el que he intentat sempre era convertir-me en un jugador complet. Ara estic bastant satisfet. Quan guanyes títols, no és perquè siguis el número 1, sinó perquè el teu equip ho és", ha assegurat el futbolista.

stats