Barça
Esports Barça 06/07/2011

Zubizarreta confirma el fitxatge de Kiko Femenía (Hèrcules) pel filial, i obre la porta a Jeffren

El director esportiu ha fet un repàs al mercat i ha assegurat que no hi ha res tancat amb la Roma per Boja, i que Jonathan Soriano en cap cas pujarà el primer equip

Albert Solé
2 min
Kiko Femenía envoltat per De la Bella i Diego Rivas

BarcelonaKiko Femenía ja és nou jugador del Barça. El jove extrem de l'Hèrcules (20 anys), estarà a cavall del filial –on començarà jugar– i el primer equip. El Barça pagarà 2 milions d'euros a l'Hèrcules d'entrada, i podrien arribar a ser 3'5 en funció dels variables. Femenía signarà per tres temporades més una altra d'opcional. La seva clàusula amb el filial serà de 20 milions d'euros, i en el moment que tingui fitxa de primer equip la quantitat augmentaria fins als 30 milions.

El fitxatge l'ha confirmat en persona Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, durant la roda de premsa de presentació d'Eusebio Sacristán com a nou tècnic del filial. Zubizarreta, però, ha fet una repassada general al mercat de fitxatges, i tot i que no ha concretat gaire, sí que ha deixat entendre algunes coses.

De Jeffren Suárez ha comentat que "van parlar amb el seu representant [el seu pare], vam explicar-li la posició del club i estem treballant per trobar la millor solució pel seu futur, i la millor sortida pel seu desenvolupament futbolístic", amb què s'interpreta que nega els que es va filtrar després d'aquella reunió, que Jeffren es quedava i compliria l'any de contracte que li queda.

De Bojan en va parlar el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, per confirmar que no hi ha res tancat amb la Roma, però va admetre l'oferta de la Roma.

De Jonathan Soriano, Zubizarreta ha comentat que "pel seu perfil i edat ens ha aportat molt, i estem treballant amb el seu representant per trobar la millor solució, i si no la trobem té un any més de contracte i començarà la pretemporada dilluns sense problemes, ara, no hi ha cap possibilitat que Soriano pugi al primer equip".

I de Cesc, tant Zubizarreta com Bartomeu van estar tirant moltes pilotes fora, i sobre el gest del català de no entrenar-se amb l'Arsenal, el basc ha dit: "Interpretar els gestos sempre em sembla una mica complicat".

stats