Barça
Esports Barça 05/07/2012

Zubizarreta: "Parlarem amb la Federació i buscarem la millor solució pel Barça i per Alba"

Diu que el Barça negociarà amb la RFEF sobre la participació del futbolista als Jocs Olímpics però que "el club s'adaptarà" sigui quina sigui la resolució

M. Molina
1 min

BarcelonaAndoni Zubizarreta no ha assegurat que Jordi Alba acabi participant als Jocs Olímpics tot i que el futbolista és un dels 22 preconvocats. El director tècnic del futbol professional ha assegurat que negociarà amb la RFEF sobre la seva participació, però que si el el jugador acaba marxant, "el club s'adaptarà" a la situació que es produeixi.

"Sabem que sempre que hi ha una cita internacional, tenim molts jugadors convocats. Ens adaptarem al que hi hagi, com sempre; però parlarem amb la Federació per intentar trobar una solució", ha dit Zubizarreta.

Sobre el handicap que això suposaria per la pretemporada del jugador, i els primers compromisos amb el club que es perdria, ha dit: "Ja n'he parlat amb Tito Vilanova, i sabíem la situació d'Alba abans de fitxar-lo. En qualsevol cas, la planificació no canvia. L'hem fitxat per cinc temporades, no per un estiu".

D'altra banda, Zubizarreta ha explicat les virtuts del jugador: "Fa un parell de mesos hagués hagut de parlar més d'ell, però amb les imatges de l'Eurocopa se'l defineix molt bé. És un jugador dinàmic, intens, amb molta qualitat tècnica. És esquerrà però maneja bé les dues cames. És polivalent i capaç d'adaptar-se a diferents llocs i esquemes. És un futbolista molt competitiu, i això al Barça ens interessa". A més, el director esportiu ha explicat que aquesta incorporació "no es tracta de substituir peces (fent referència a Abidal) sinó incorporar jugadors que augmentin el nivell competitiu". Un fitxatge que ja "es va iniciar amb Guardiola, aquesta temporada, i que es manté aquesta idea amb Tito Vilanova".

stats