Barça
Esports Barça 22/08/2011

Zubizarreta descarta la sortida d'Afellay

El secretari tècnic del Barça ha descartat la possibilitat de traspassar el centrecampista holandès, que havia sonat en els últims dies per al Juventus de Torí

Redacció
1 min
Andoni Zubizarreta en roda de premsa a Miami

BarcelonaEl secretari tècnic del Barça, Andoni Zubizarreta, ha descartat la possibilitat de traspassar el centrecampista holandès Ibrahim Afellay, que havia sonat en els últims dies per al Juventus de Torí.

Zubizarreta ha explicat al descans del Trofeu Joan Gamper, que ha guanyat el Barça contra el Nàpols (5-0), que Afellay "es queda" al Barça, i que no hi ha hagut "cap interès de cap equip" per l'internacional holandès.

Afellay actualment s'està recuperant d'una lesió, va arribar al Barcelona en el mercat d'hivern de la temporada anterior des del PSV Eindhoven, i encara que no ha arribat a guanyar-se una plaça com a titular, sí que va comptar amb minuts importants la temporada passada.

D'altra banda, Zubizarreta ha confirmat que se segueix buscant una sortida al bielorús Alexander Hleb i al brasiler Keirrison, que apunta al Cruzeiro.

stats