BARÇA
Esports Barça 21/04/2011

Zubizarreta: “El gran perill és oblidar que dissabte tenim partit de Lliga”

El director esportiu del Barça ajorna la revenja per la derrota davant el Madrid a la final de Copa i recorda que guanyant l'Osasuna l'equip s'apropa al títol de Lliga

Toni Padilla
1 min

BarcelonaL'endemà de la derrota davant el Reial Madrid a la final de la Copa del Rei, l'expedició del Barça torna a casa amb cares llargues. L'equip agafa l'avió amb què tornarà a Barcelona a les 12 hores a l'aeroport valencià de Manisses. Des d'allà, el director esportiu del club, Andoni Zubizarreta, ha lamentat el resultat final del partit. “El que sap greu no és perdre la final, sinó no haver guanyat, perquè aquest és un equip acostumat a guanyar”, ha dit Zubi. L'exporter també ha alertat del “gran perill” de pensar en l'eliminatòria de Lliga de Campions i oblidar que el cap de setmana l'equip té un partit de Lliga al Camp Nou davant l'Osasuna.

Zubizarreta ha confessat que l'equip passa per un moment de “cansament físic i mental”, però creu que els jugadors es recuperaran aviat perquè el Barça disposa d'una “plantilla altament competitiva”. El director esportiu també ha explicat que se'n va de València amb la “sensació” que l'equip ha estat “fidel al seu estil i a la seva filosofia”.

stats