Barça
Esports Barça 21/08/2012

Zubizarreta diu que ja parlen amb Tello per renovar i que Muniesa no tindrà fitxa del primer equip

El director esportiu del Barça també ha comentat –referint-se a Fontàs– que quan un jugador sap que no tindrà minuts el millor per a ell és "marxar a un altre club perquè no baixi el valor futbolístic"

M. Molina
2 min

BarcelonaMés enllà de la presentació de Song, Andoni Zubizarreta també s'ha fet ressò d'altres temes de l'actualitat blaugrana. El director esportiu ha parlat de Tello, de qui ha desvelat que han iniciat les negociacions per renovar-li el contracte –que s'acaba el 2013– i també que Muniesa no tindrà fitxa del primer equip.

"Hem iniciat les converses per a la renovació amb Tello. Sóc optimista i espero poder-ho tancar", ha explicat Zubi, que no ha volgut donar més detalls sobre el tema. Tanmateix, sí que s'ha pronunciat amb claredat sobre el cas de Marc Muniesa, lesionat de gravetat al genoll i que no reapareixerà fins a finals d'any. "De moment no tindrà fitxa del primer equip. A partir d'aquí, i quan es recuperi per al mercat d'hivern, valorarem amb el seu representat quina opció és la més bona". Entre aquestes opcions hi ha seguir com a jugador del filial o marxar a un altre club.

D'altra banda, també ha respost a la pregunta sobre "com convèncer un jugador que el millor per al seu futur és deixar el Barça". La pregunta feia referència a Fontàs, que aquest estiu va tenir una proposta de l'Ajax, però el central es va negar a abandonar la disciplina blaugrana per marxar a l'Eredivisie. Sense dir noms, Zubizarreta –que clarament ha entès la pregunta entre línies– ha respost: "El futbolista, el que vol, és jugar a futbol, ser útil. Tenir la possibilitat de competir cada tres dies al màxim nivell possible. I això és un repte per a qualsevol jugador a qualsevol club del món. Quan algú té menys possibilitats de jugar a un club concret ha de tenir-ho en compte perquè no minvi el seu valor futbolístic. A vegades, val la pena passar un temps fora del club per demostrar el teu nivell i tornar al Barça d'aquí un cert temps. Però convèncer algú que no vol marxar és difícil", ha comentat.

Finalment, ha dit que "no hi ha novetats en la renovació de Puyol".

stats