Esports Barça 09/02/2011

Afellay juga els noranta minuts de l'Holanda-Àustria (3-1) com a extrem esquerre

Holanda ha guanyat el seu partit contra Àustria, gràcies als gols d'Sneijder al minut 28, Huntelaar al 48' i Kuyt al 70'. Àustria ha retallat distàncies al final de penal

Afellay s'entrena amb els seus companys de selecció.

BarcelonaIbrahim Afellay és un home important amb la seva selecció, sobretot si Holanda té baixes importants com Robben, van Persie o van der Vaart. En les hores prèvies al partit contra Àustria, la premsa holandesa presumia del rol a la banda esquerra d'Afellay, explicant que el tècnic Van Marwijk el feia jugar "com a Zidane", en una perfil de mitja punta caigut a la banda.

Tot i així, avui el protagonisme no l'ha assumit ell sinó Wesley Sneijder, autor del primer gol del combinat orange. El migcampista de l'Inter ha avançat els holandesos al minut 28', amb un bon xut creuat a passada de Theo Janssen que ha perforat la xarxa austríaca.

Holanda ha dominat la possessió, però no ha pogut rematar el partit fins després del descans. A la represa, Klass-Jan Huntelaar ha marcat un gran gol de cap, després d'una bona centrada de Pieters.

A falta de vint minuts, Kuyt ha fet el tercer gol, de penal. Poc abans d'acabar-se el matx, Àustria ha fet el 3-1 per mediació de Marko Arnautovic, també de penal.

Holanda: Stekelenburg; van der Wiel, Pieters, Mathijsen (46', Wisgerhof), Heitinga; van Bommel, Theo Janssen (71', Strootman); Afellay, Sneijder (46', Elia), Kuyt (75', de Jong); Huntelaar (73', van Nistelrooy)

Àustria: Macho; Schiemer, Prödl, Pogatetz, Fuchs; Baumgartlinger, Klein (73', Pehlivan), Alaba (85', Kavlak), Junuzovic (62', Hoffer), Maierhofer, Arnautovic

Gols: 1-0, Sneijder 28'; 2-0, Huntelaar 48'; 3-0, Kuyt 70'; 3-1 Arnautovic 84'.

Àrbitre: Felix Bruch (alemany). Ha amonestat amb groga a Junuzovic al 53'.