Lliga de Campions
Esports Barça 18/04/2012

La policia alemanya busca per internet els lladres que van robar botes i samarretes del Madrid a Munic

Segons informa el diari alemany 'TZ', les autoritats bavareses estan pentinant la xarxa per trobar els autors del robatori de les samarretes i botes del Reial Madrid

Ara
1 min

BarcelonaLa policia alemanya està buscant per internet els lladres que aquest dimarts van robar diversos parells de botes i samarretes del Reial Madrid al vestidor de l'Allianz Arena, abans que els blancs disputessin el partit d'anada de les semifinals de Champions contra el Bayern. Segons informa el rotatiu alemany 'TZ', es autoritats bavareses han confirmat el robatori de dos parells de botes i dues samarretes de Cristiano Ronaldo, i un altre parell de botes de l'alemany Özil. Com que una de les maneres de vendre aquests productes és a través de la xarxa, la policia rastreja les webs de subhastes per intentar trobar els lladres.

Segons el rotatiu, la policia creu que el succés es va produir dimarts al migdia, després que els encarregats de material del Reial Madrid deixessin l'equipatge esportiu al vestidor. Però les autoritats no són gaire optimistes, d'entrada, ja que en aquella zona de l'estadi no hi ha càmeres de seguretat. "Investiguem el robatori amb agreujants i necessitem l'ajuda de qualsevol persona que ens pugui donar alguna pista per contactar amb el Reial Madrid, però no serà fàcil", comenta Wolfgang Wenger, portaveu de la policia de Munic.

stats