Barça
Esports Barça 25/07/2011

Alexis: "Sóc aquí per aprendre de Messi, de Xavi, de tots, vull aprendre dels que ja en saben"

La nova estrella blaugrana, un pèl desbordat per la situació, ha afirmat que la trucada de Guardiola va ser importantíssima per decidir-se a fitxar

Albert Solé
1 min
Sandro Rosell amb Alexis Sánchez

BarcelonaAlexis Sánchez és molt tímid. Ja se n'havia parlat abans que arribés a Barcelona, però avui s'ha constatat en la roda de premsa. "No sóc de gaires paraules i només estic content de ser al Barça, que per mi és increïble". Després d'aquesta resposta s'ha despistat amb les preguntes dels mitjans, està un pèl atabalat. "Vull seguir fent el que està fent el Barça, guanyar títols. Tots els equips de món volen guanyar el millor equip del món actualment, i vull que segueixi sent així", ha assegurat, i ha afegit que un dels fets importants per acabar fitxant va ser una trucada que va rebre: "Guardiola em va trucar i per mi va ser molt important que ho fes, em va donar molta confiança".

El nou 9 del Barça ha explicat que a qui més il·lusió li ha fet que sigui al Camp Nou és al seu pare: "El meu pare sempre va voler que jugués aquí i encara que hi havia altres ofertes, jo vull poder-li explicar al meu fill quan en tingui tots els títols que he guanyat amb el Barça", i ha afegit: "És fàcil arribar a dalt, però el que vull és mantenir-m'hi, això sí que és difícil".

"Sóc aquí per aprendre de Messi, de Xavi, de tots, vull aprendre dels que ja en saben. Cristiano Ronaldo? No m'agrada que em comparin amb ningú, sóc Alexis i xilè", ha assegurat.

stats