Barça
Esports Barça 12/07/2011

L'acord per Alexis és total, però podria no fer-se oficial fins dimecres

Les últimes informacions apunten que es pot fer oficial l'acord per 40 milions a pagar en 5 anys entre avui i demà, i de retruc, la marxa de Bojan a la Roma

Albert Solé
1 min
Alexis Sánchez celebra el gol davant l'Uruguai

BarcelonaAlexis Sánchez serà jugador del Barça en poques hores. El jugador xilè de 22 anys de l'Udinese és una petició expressa de Guardiola i sembla que la directiva ha fet un esforç per fitxar-lo. Ahir a la nit es van reunir les dues parts a Barcelona i totes les informacions indiquen que han tancat ja un acord per 40 milions d'euros a pagar en cinc terminis. Pel que sembla, d'aquests 40 milions, 13 serien en forma de variables.

El programa La Graderia d'ONA FM ha explicat poc després de les set de la tarda que Gino Pozzo, fill del president d'Udinese, Giampaolo Pozzo, ha assegurat que "no creu que l'operació es tanqui abans de demà" dimecres. L'anunci de l'acord permetria anunciar també el traspàs de Bojan a la Roma de Luis Enrique.

A la sortida de l'Assemblea General de la LFP, el president del Granada i representant de l'Udinese a Espanya, Enrique Pina, ha afirmat que "el fitxatge d'Alexis Sánchez está més a prop que abans, pràcticament es pot dir que jugarà a la Lliga espanyola".

stats