Esports Barça 14/12/2010

Dani Alves: "La meva prioritat és el Barça, però no puc tancar-me cap porta"

El lateral brasiler ha assegurat al diari esportiu portuguès 'A Bola' que és feliç a Barcelona, però no descarta marxar si no s'arriba a un acord satisfactori per a les dues parts

Redacció
1 min
Messi celebra el seu gol amb Dani Alves.

BarcelonaEn una entrevista concedida al diari portuguès A Bola, Dani Alves ha parlat sobre la seva renovació. "La meva prioritat és el Barça", però no l'única opció. El jugador brasiler ha sonat com a objectiu del Manchester City i d'altres grans clubs europeus, i ell n'és conscient i exigeix un bon acord al club blaugrana per renovar un contracte que finalitza la propera temporada, al juny del 2012. El gran partit que va fer contra la Reial ha tornat a posar sobre la taula la urgència per solucionar la situació del jugador.

També ha parlat d'altres assumptes, com l'antipatia que crea el portuguès Cristiano Ronaldo, de qui ha dit que és "un pèl arrogant". "Per ser el millor jugador del món, no només s'ha de jugar bé, també s'ha d'intentar caure bé a les persones, i entenc que algunes de les seves actituds acaben perjudicant la imatge del gran futbolista que realment és. Té moltes qualitats, però també alguns defectes". Ha suggerit, en favor de Leo Messi, que el millor jugador del món ha de ser "un noi tranquil, humil, simpàtic". "Messi ho té, i Cristiano no".

Respecte a la victòria 5-0 contra el Madrid, el jugador ha reconegut que ni ell ni els companys s'esperaven un "resultat tan ampli", i ha destacat que en aquests moments "no hi ha cap equip capaç de jugar com juga el Barça".

stats