Barça
Esports Barça 16/03/2012

Zubizarreta: "S'enfronten dos equips equilibrats, dos estils oposats de futbol"

El secretari tècnic del Barça ha valorat la sort del Barça, que haurà de jugar "un partit molt tàctic" contra el Milan, en el sorteig de la Champions i avisa que, a aquestes alçades de competició, tots els rivals "són complicats"

Ara
1 min

BarcelonaAndoni Zubizarreta no podia amagar una actitud seriosa, després de conèixer que el Milan serà el rival del Barça als quarts de final. "Serà un partit igualat. S'enfronten dos equips equilibrats, dos estils oposats de futbol. Serà un partit molt emocionant".

El representant del Barça a Nyon ha assegurat que el Milan "ha evolucionat respecte a la fase de grups", però també ho ha fet el Barça, "que és ara millor equip que aleshores".

El secretari tècnic del Barça, que ha reconegut que preferien "que hagués tocat un altre rival", no vol parlar encara d'una hipotètica final contra el Reial Madrid perquè, diu, encara s'han de classificar per a les semifinals. "Si vols ser a la final, has de guanyar per força abans quatre partits".

Per últim, Zubizarreta ha reconegut que tant els jugadors com l'entitat senten "l'estima del públic a Europa" i saben que són un equip "respectat". "Però també ho són els altres set rivals. Ningú vol a ningú i tots haurem de jugar, més o menys, contra tots. Afrontem aquesta Champions, com sempre, amb la màxima motivació".

stats