Barça
Esports Barça 26/04/2011

Zubizarreta: "L'equip ha après molt dels dos partits de Lliga i Copa"

Andoni Zubizarreta ha explicat a l'aeroport del Prat que el Barça afronta l’anada de les semifinals de la Champions amb voluntat “de competir sent fidels a l'estil de joc”

Redacció
1 min
Barça-Madrid

BarcelonaEl director esportiu del Barça ha parlat davant dels mitjans de comunicació abans de volar cap a Madrid. Se li ha preguntat com veu l'eliminatòria i Zubizarreta ha reconegut que no espera gaires diferències entre el partit de Lliga i el de Copa. "El partit de demà s’assemblarà molt al que hem vist fins ara" i es mostra tranquil per capgirar els resultats d'aquells dos partits perquè creu que la plantilla "ha après molt" d'aquells duels.

Zubizarreta, a més, ha garantit que l'equip anirà a “competir, a mantenir un estil, a ser fidels a una convicció de com es juga a futbol". "En definitiva, sortirem a fer el que sabem”. L'exporter no veu un equip favorit perquè “a la Champions tots els partits són molt igualats i molt ajustats”. El director del Barça s'espera “una eliminatòria intensa, amb un gran rival al davant" i assegura que l'equip l'afronta "amb tota la il·lusió". "Ho posarem tot per passar", ha dit.

Tot i estar debilitat per les lesions, el director esportiu ha evitat trobar en les baixes una excusa i recorda que l'equip arriba amb ganes. "Som a semifinals de la Champions per quarta vegada consecutiva i això ens dóna molta tranquil·litat a tots”.

stats