Barça
Esports Barça 31/10/2011

Zubizarreta: "Guanyar el Barça et posa al món i aquest és el repte que té el Viktoria Plzen"

El secretari tècnic del Barça recorda que l'objectiu de l'equip és segellar la classificació a Praga, però avisa del perill del rival, que té "un públic que pressiona molt" i no té res a perdre

Ara
1 min
Andoni Zubizarreta en roda de premsa a Miami

BarcelonaA l'aeroport de Barcelona abans de volar cap a Praga, Andoni Zubizarreta ha atès els mitjans de comunicació i ha afirmat que és molt important treure un bon resultat contra el Viktoria Plzen, proper rival blaugrana a la Lliga de Campions: “Abans de la lligueta, el primer objectiu és classificar-se. El segon és ser primer, però el més important és classificar-se i ser al bombo de vuitens. En aquest sentit, una victòria ens donarà un punt de tranquil·litat”.

Pel director esportiu del Barça, el partit no serà fàcil perquè "el públic pressiona molt i el rival té un repte, que és guanyar el Barça, que és una cosa que et posa al món". Zubizarreta, a més, recorda que al Camp Nou, l'equip txec va ser atrevit.

Per últim, també ha parlat de Messi i ha parlat amb contundència. “El seu valor i talent no es pot posar en dubte. Si mirem les coses des dels errors, és dels que menys s’equivoca en el món del futbol actualment”.

stats