Barça
Esports Barça 12/03/2012

Iniesta: "Parlar dels àrbitres no canviarà cap resultat. Si tots estiguéssim més tranquils, es gaudiria més del joc"

El migcampista del Barça, que avui ha rebut un premi al joc net, insisteix en què s'ha d'evitar parlar dels arbitratges i demana que Guardiola renovi perquè "és un privilegi ser al seu costat"

Ara
1 min
Andrés Iniesta i Gonzalo Colsa al Sardinero

BarcelonaAndrés Iniesta, durant l'acte en què se li ha donat el premi al joc net que atorga l'agrupació Barça Jugadors, ha tornat a demanar que Guardiola renovi. "A Mourinho no el conec i el no puc jutjar. Però ser al costat de Guardiola és un privilegi. Tant de bo arribi aviat la renovació de Pep".

El de Fuentealbilla no ha volgut parlar gaire dels arbitratges i ha dit que "s'ha de confiar en el criteri dels àrbitres, parlar-ne més o menys no canviarà el resultat". I afegeix que, "si tots estiguéssim més tranquils, es gaudiria més del joc".

El migcampista manxec deixa clar que el Barça lluitarà la Lliga "fins al final" i que l'equip només pensa en "sumar de tres en tres". I, parlant de Messi, ha demanat que segueixi marcant gols: "Tant de bo acabi fent més gols que Cristiano. Però ell sap que, al final, el més important són els títols".

Iniesta ha dit que voldria que el recordessin "com una persona que sent els colors" i ha acabat dient: "El Barça i Catalunya m'ho han donat tot. Vull acabar la meva vida esportiva aquí".

L'acte, que ha tingut lloc a la Sala París a les instal·lacions del Barça, ha comptat amb la presència del president blaugrana, Sandro Rosell, que ha presentat Iniesta i l'ha posat d'exemple per a tots, "pels valors que representa".

stats