Barça
Esports Barça 31/01/2011

Andrés Iniesta té un esquinç de clavícula

Tal com ha informat el FC Barcelona a través d'un comunicat mèdic, el jugador pateix un esquinç acromioclavicular de grau 1 a l'espatlla esquerra

Redacció
1 min
Iniesta supera Tote en el partit contra l'Hèrcules.

BarcelonaAndrés Iniesta va tenir una caiguda forta durant el partit contra l'Hèrcules. El migcampista, que va ser substituït al minut 89 per Afellay, va sentir molèsties que avui han confirmat una lleu lesió a l'espatlla esquerra. En concret, pateix un esquinç de grau 1 a l'articulació acromioclavicular, que uneix l'acromi (la part més alta de l'espatlla) amb la clavícula.

La seva evolució marcarà si estarà o no disponible per al partit contra l'Almeria de dimecres. El més prudent i probable, però, serà que el jugador descansi per garantir una recuperació total de cara a la lliga.

El Barça s'està entrenant des de les 11.00 hores, amb Carles Puyol i Jeffren al marge del grup, fent tractament personalitzat per superar les seves respectives lesions.

A més, Guardiola hi està fent participar nou jugadors del planter: Armando, Benja, Fontàs, Abraham, Planas, Thiago, Rafa, Nolito i Víctor Vázquez.

stats