Barça
Esports Barça 30/07/2011

Wenger: "Si Cesc està compromès amb l'Arsenal i vol quedar-se, no hi ha diners que el facin marxar"

En la roda de premsa posterior al 2-2 contra el Boca Juniors de la Copa Emirates (torneig amistós del patrocinador del club londinenc), el tècnic de l'Arsenal ha insistit sobre la necessitat que Cesc prengui una decisió

Redacció
1 min
Arsène Wenger, atent durant l'amistós contra el Boca Juniors.

BarcelonaArsène Wenger ha tornat a parlar sobre Cesc Fàbregas, després del partit que el seu equip ha empatat a dos contra el Boca Juniors en la Copa Emirates, un torneig amistós del patrocinador del club.

Tot i que el tècnic francès ha volgut esquivar les preguntes sobre Cesc, desconvocat per al partit que demà els enfronta contra el New York Red Bulls, ha acabat parlant sobre el seu capità. "Si Cesc està compromès amb l'Arsenal i vol quedar-se, no hi ha diners que el facin marxar", ha afirmat.

"El club no està en situació d'haver de vendre. Volem quedar-nos amb els nostres jugadors. No busquem diners", ha assegurat l'alsacià.

Quan se li ha preguntat sobre si passarà el braçalet de Cesc a algun altre jugador, Wenger ha dit que "això no és un problema ara mateix". "Ara és moment de centrar-nos en jugar bé. No és aquesta la qüestió que centra les meves preocupacions actualment".

stats