PRIMER EQUIP
Esports Barça 05/01/2012

La plantilla del Barça estrena autocar

Ara
2 min
Els jugadors del Barça, amb el nou autocar del primer equip

BarcelonaEls jugadors han conegut les comoditats del nou autocar de la companyia Autopullman Padrós, col·laborador oficial del club i vehicle oficial des de la temporada 2003-04. Els jugadors faran servir aquest autocar en els desplaçaments de l'equip. Abans de l'entrenament obert al públic, els jugadors s'han fotografiat davant d'aquest vehicle, que fa 14 m de llarg i gairebé 4 m d'alçària.

Aquest nou vehicle serà l'oficial del primer equip de futbol i també estarà disponible per a les altres seccions professionals del club.

Característiques tècniques

L'Starliner de l'Autopullman Padrós és un vehicle de 14 metres de llarg i 3,97 d'alçària (incloent-hi l'equip d'aire condicionat) amb un motor de 12,4 litres i 505 cavalls. Incorpora el canvi automàtic MAN TipMatic de 12 relacions, Tempomat, Intarder, Brensomat Easy Start i un complet equipament de seguretat, que inclou ESP, fars de xenó, llum de dia i llum de revolt, LGS (sistema d'avís en cas d'abandonament del carril), CDS (control electrònic de suspensió que permet que la carrosseria no s'inclini als revolts i adapti el vehicle a cada tipus de carretera en funció del seu estat), ACC (control de la velocitat de creuer amb regulador de distància de seguretat) i avís en cas d'incendi, combinat amb l'EBS (amb funció ABS/ASR).

Interior

A l'interior hi ha un equip de climatització independent per al conductor i els passatgers, sistemes d'àudio individuals per a cada passatger amb auriculars de vuit canals, dipòsit de combustible de 480 litres + 400 litres addicionals, forn per escalfar fins a 32 dinars, 2 zones de vis a vis amb so individual multicanal, i taules amb sistema d'elevació i descens elèctric. També té un sofà lounge, amb taula de reunió, cuina equipada amb aigüera, microones, frigorífic i cafetera. A l'interior del vehicle estan disposats en funció de la distribució de les butaques, un total de 7 monitors de 15,6 polzades des dels quals es poden veure pel·lícules d'entreteniment, TV TDT, panoràmiques del recorregut que s'està fent o la posició GPS en cada moment. Disposa d'un frigorífic trapezoïdal de 52 litres. Les 37 butaques, que estan entapissades en pell i personalitzades amb els escuts del FC Barcelona i Autopullman Padrós, són abatibles i desplaçables. Entre d'altres equipaments, disposen de reposapeus, safata, posagots i preses de corrent de 220 V per a cada passatger.

stats