Barça
Esports Barça 14/02/2011

Pedro: "Seguir vius a la Champions és clau per tenir la moral alta tota la temporada"

L'extrem canari avisa que l'eliminatòria a Londres serà "molt dura, diferent a la de l'any passat" i que l'Arsenal "té jugadors com Van Persie i Cesc que estan molt en forma"

Redacció
1 min
Pedro xuta davant la sortida del porter Cuéllar.

BarcelonaEl Barça s'ha entrenat aquest matí i Pedro ha passat per roda de premsa. El canari, després de la victòria del Madrid contra l'Espanyol que situa els blancs a cinc punts del Barça, ha dit que sabien "que la diferència de punts aniria canviant i que encara queda molt" per acabar la temporada, i alhora s'ha mostrat confiat que "no es perdran més punts pel camí".

Pedro creu que l'equip ha "d'estar tranquil", deixant clar que la plantilla no interpreta l'empat a Gijón com "un toc d'atenció", perquè ja sabien que "hi havia lliga, quan es tenien set punts, com ara que hi ha cinc de diferència".

De cara a l'eliminatòria de Champions contra l'Arsenal, Pedro ha comentat que "sempre és un equip complicat" i ara té "jugadors com Van Persie o Cesc que estan molt en forma". L'extrem culer, a més, ha deixat clar que "l'eliminatòria serà molt dura i diferent de l'any passat" i ha reclamat la màxima atenció, perquè "seguir viu a la Champions és fonamental per mantenir l'ànim tota la temporada".

L'Arsenal té un joc molt ofensiu i plantejarà un partit diferent al que va jugar-se contra l'Sporting. Pedro, però, assegura que no se sap "com serà el partit fins que no l'estiguem jugant". El que és segur, és quina intenció tindrà el Barça: "Sortirem amb l'ambició de l'any passat i intentarem guanyar el partit i venir amb un bon resultat per al partit de tornada".

stats