BARÇA
Esports Barça 25/10/2011

El Barça guanya per la mínima un partit avorrit a Granada (0-1)

Un solitari gol de falta directa de Xavi a la mitja hora de partit ha servit als de Guardiola per sumar tres punts i un nou triomf a domicili

Nuria García
2 min
Xavi celebra amb Alves i Maxwell el seu gol de falta directa.

BarcelonaEl Barça ha aconseguit sumar els tres punts al camp del Granada. Tot i que no ha estat un gran partit, els blaugranes han rendibilitzat el gol de Xavi de falta directa a la mitja hora de partit per sumar un nou triomf

El Barça ha començat dominant el partit, ja que el Granada li ha regalat la pilota i s'ha tancat al darrere. Tot i això, les ocasions han trigat una mica en arribar. Però quan la maquinària blaugrana ha començat a funcionar, les oportunitats de gol no s'han fet esperar.

Al minut 12, després d'una excel·lent jugada col·lectiva del Barça per la banda dreta entre Alves i Pedro, ha arribat a Messi, que ha buscat espai i ha rematat lleugerament desviat. I Isaac Cuenca, que aquest dimarts debutava a la Lliga, també ha provat sort. Després d'un un contra un, ha intentat avançar el Barça amb un xut que ha sortit desviat (14').

I després de diverses ocasions, ha arribat el primer gol blaugrana. Ha estat de Xavi, que aquest dimarts a Granada es convertia en el jugador del Barça que ha jugat més partits de Lliga, superant Migueli. El migcampista de Terrassa ha xutat una falta directa des d'una mica més lluny de la mitja llunya que Roberto no ha pogut aturar (32'). Abans del descans, Pedro podria haver fet el segon, però ha xutat alt (43').

La segona part ha començat amb una molt mala notícia: la lesió de Pedro, que ha estat substituït per Villa. Tot i això, el jugador sembla que no pateix una lesió massa greu. Al 58', Messi ha tingut una gran oportunitat per marcar, però Mainz ha salvat el gol just en la mateixa línia de gol.

El Barça ha seguit buscant un segon gol que li donaria tranquil·litat. Cuenca i Messi han intentat superar Roberto amb una bona jugada combinada, però entre el porter i la defensa ho han evitat (70'). Mentre el Barça seguia generant ocasions, el Granada seguia sense apropar-se a la porteria de Valdés. De fet, fins al minut 77 encara no havia xutat cap cop.

Villa, abans del temps afegit, hauria pogut sentenciar el partit, però el seu xut, després d'una passada de Messi, ha sortit molt alt (90').

GRANADA 0

BARÇA 1

GRANADA: Roberto; Nyom, Iñigo, Mainz, Siqueira; Jaime, Mikel Rico, Fran Rico (Mollo 80'), Benítez; Abel Gómez i Uche (Geijo 63').

BARÇA: Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Maxwell; Xavi (Keita 84'), Busquets, Cesc (Iniesta 70'); Pedro (Villa 55'), Messi i Cuenca.

GOLS: 1-0 (32') Xavi.

ÀRBITRE: Muñiz Fernández (asturià). Targetes grogues: a Uche (2'), Alves (26'), Fran Rico (34'), Busquets (61'), Cuenca (66'), Nyom (86'), Keita (89'). Targetes vermelles: a Jaime Romero per doble amonestació (33' i 52') i a Benítez, també per doble amonestació (62' i 92').

stats