Copa del Rei
Esports Barça 20/04/2011

Zubizarreta: "Serà un partit molt especial; un clàssic i una final"

El director esportiu del Barça s'imagina "un partit tens" i considera que el començament del partit de Copa tindrà "un punt difícil" com totes les finals

Toni Padilla / Redacció
1 min
Barça-Madrid

Aeroport del PratEl director esportiu del club, Andoni Zubizarreta, espera una final de Copa del Rei “molt igualada” i un “partit tens que es decidirà pels petits detalls”. Des de l'aeroport, tot just abans de sortir amb l'expedició blaugrana de camí a València, Zubizarreta ha explicat que el matx “per sobre de tot ha de ser una festa”.

“Aquest equip ha demostrat que és altament competitiu”, ha dit Zubizarreta, que creu que els jugadors poden “donar el millor de si”. “L'equip farà el de sempre, farà el seu futbol”, ha opinat el director esportiu del club, que ha recordat que el d'avui es “l'únic partit en què es juga un títol”.

Pel que fa a la gespa, Zubizarreta ha dit que li consta que “està bé”. Zubi ha explicat que espera que a València hi hagi un “ambient fantàstic” i creu que el partit “per sobre de tot ha de ser una festa”. Avui, per anar fent boca, l'aeroport estava ple de gent que volia acomiadar l'expedició blaugrana. Entre els presents hi havia molts familiars de jugadors, com la família de Guardiola, la de Xavi o la parella de Puyol.

stats