Barça
Esports Barça 15/02/2011

Iniesta: "Cal sortir com l'any passat"

En la prèvia de l'Arsenal-Barça, Andrés Iniesta ha deixat clar que l'equip està centrat en fer "un partit complet" perquè la Champions "és molt exigent" i que "serà molt important fer gols"

Toni Padilla
1 min
Andrés Iniesta durant la roda de premsa.

LondresLes rodes de premsa europees han tornat. Traductors, molta premsa i expectació. Andrés Iniesta ha estat l'escollit a l'hora de parlar a la sala de premsa de l'Emirates, on ha deixat clara una idea: “cal minimitzar les errades, fer-ne poques perquè això és Europa, una eliminatòria d'anada i tornada”. "Estem a la competició amb els millors equips d'Europa, i les eliminatòries sempre es decideixen en els partits de tornada. Serà dur”.

Sobre l'Arsenal, Iniesta ha recordat que “són perillosos amb la pilota, però no només cal pensar en nosaltres, i pensar en ells. I fer-ho tot bé. Cal minimitzar els errors, estar concentrats i aprofitar les ocasions. Intentar sortir tan bé com la temporada passada”.

A l'hora de preguntar-se sobre si els gunners atacaran molt o poc, Iniesta ha afirmat que “no sé què deu pensar Wenger, però nosaltres hem de fer el nostre partit". "Coneixem el rival, sabem de les seves virtuts”, ha recordat. Iniesta, que ha deixat clar que té present que l'equip pateix per guanyar fora de casa a Europa, ha afirmat que “no perdre fora no és dolent”.

Finalment, Iniesta ha estat preguntat pel gol que va fer a Stamford Bridge ara farà dues temporades. Però concentrat com està, no ha dit massa: “Va ser un moment molt bonic, aquí a Londres, però ja és passat i toca parlar del present”.

stats