Barça
Esports Barça 08/04/2011

Els golejadors Jonathan i Geijo es veuen les cares en el Barça B-Granada al Mini

El partit entre el Barça B i el Granada al Miniestadi (21.00 hores) estarà marcat pel pols golejador entre els davanters Jonathan Soriano i Geijo, màxims realitzadors de la Segona Divisió amb una xifra de 21 i 22 gols respectivament

Efe
2 min
Jonathan Soriano celebra un dels dos gols que ha marcat contra el Còrdova.

BarcelonaEl conjunt blaugrana passa per un moment excepcional. En les últimes set jornades ha sumat sis victòries i un empat, mostrant la seva millor versió de joc. El filial culer és quart, amb 62 gols.

El tècnic culer, Luis Enrique, podrà comptar amb gairebé tots els seus futbolistes per jugar contra el Granada, cinquè a quatre punts del Barça B. L'entrenador asturià no té a cap jugador sancionat i l'únic lesionat de la plantilla és el migcampista Oriol Romeu, que encara ja la recta final de la seva recuperació.

Però és probable que Pep Guardiola, entrenador del primer equip, compti amb algun futbolista del filial. Serà una incògnita fins al final. A més de Fontàs, l'entrenador podria cridar Thiago i algun porter de Luis Enrique, ja que Víctor Valdés està sancionat per acumulació de targetes i Pinto és dubte per lesió.

El Granada afronta el xoc amb les baixes dels defenses centrals Íñigo López i Mensah i, després de trencar en l'anterior jornada davant del Cartagena (2-1), una ratxa de cinc partits sense vèncer, però amb l'assignatura pendent d'aquesta temporada, convèncer fora de casa. Sí que podran jugar Siqueira, Dani Benítez i Geijo, que s'han recuperat a temps de les molèsties que tenien.

El Granada buscarà al Miniestadi un triomf que li permeti seguir en llocs de promoció d'ascens a Primera, objectiu fins a final de temporada després d'arribar als 50 punts en l'anterior jornada i assegurar la permanència.

Barça B: Oier; Montoya, Bartra, Muniesa, Abraham; Dos Santos, Carmona, Víctor Vázquez; Edu Oriol, Nolito i Jonathan Soriano.

Granada: Roberto, Nyom, Siqueira, Lucena, Mainz, Juande, Mikel Rico, Abel Gómez, Dani Benítez, Orellana i Geijo.

Estadi i hora: Miniestadi, 21.00 hores

Àrbitre: Prieto Iglesias (col·legi navarrès)

stats