Barça
Esports Barça 27/01/2011

Blinden Busquets fins al 2015

El migcampista ha renovat aquest matí el seu contracte amb el Barça fins al 2015, més un any opcional en funció dels partits que jugui a l'última temporada

Redacció
1 min
Busquets, durant el partit contra el Rubin Kazan.

BarcelonaA les oficines del club, el president Sandro Rosell i el jugador Sergio Busquets han signat el nou contracte que vincularà la relació contractual entre les dues parts fins al 2015. El contracte inclou una pròrroga automàtica fins al 2016 en funció dels partits que el migcampista de Badia disputi en l’última temporada de contracte. Ara, la clàusula de rescissió ha passat de 80 a 150 milions d'euros.

Sergio Busquets, de 22 anys, va incorporar-se al primer equip la temporada 2008-2009, de la mà de Pep Guardiola. Des d'aleshores, la seva participació a l’equip ha anat en augment i s’ha convertit en un jugador imprescindible en l’esquema de Pep Guardiola. De fet, el tècnic va valorar ahir la decisió com "una excel·lent notícia", augurant un futur esplèndid al migcampista blaugrana: "Per personalitat, serà el relleu de Puyol i Xavi".

stats