Copa del Rei
Esports Barça 04/01/2011

Caparrós: "Haurem de fer un partit d'un nivell altíssim per guanyar el Barça, i aprofitar les ocasions que tinguem"

Caparrós ha explicat la dificultat de vèncer el Barça d'una forma molt peculiar: "La prova és que un equip fitxa futbolistes i entrenadors per derrotar-lo, i no el pot guanyar"

Redacció
1 min
Caparrós pica l'ullet a Guardiola durant l'anada dels vuitens de la Copa del Rei

BarcelonaEl tècnic de l'Athletic Club ha demanat als seus homes "la màxima efectivitat" de cara a la porteria, alhora que ha donat per fet que tindran ocasions. "Hem de fer un partit d'un nivell altíssim en tots els conceptes. No només a nivell defensiu, sinó també ofensivament. I, sobretot, tenir la màxima eficàcia. D'ocasions, estic segur que en tindrem".

Els jugadors s'han entrenat davant una multitud d'aficionats de l'Athletic. Caparrós espera que el Barça "no faci un gol aviat", perquè això "seria un pal" que dificultaria les opcions de guanyar". I, sobre l'ambient de La Catedral, el tècnic ha reconegut: "San Mamés és especial per a nosaltres". "És un estat emocional molt difícil de controlar". El Barça, segons Caparrós, "està acostumat a jugar davant 60.000, 70.000 i 80.000 espectadors, finals, campionats mundials".

El tècnic no s'ha amagat i ha assegurat que sortirà "a atacar". "L'equip ho posarà tot de la seva part per competir, i intentarà que sigui una nit molt bonica, però el Barça és el millor equip de la història. La prova és que un equip fitxa futbolistes i entrenadors per derrotar-lo, i no el pot guanyar".

stats