Barça
Esports Barça 01/08/2011

El cas Cesc busca desenllaç abans de divendres

Tant a Londres com a Barcelona estan desgastats per com s'està eternitzant el fitxatge del jugador d'Arenys i es marquen aquesta setmana com a data límit per resoldre el traspàs

Redacció
1 min
Cesc Fàbregas somriu a la llotja de l'Emirates Stadium.

BarcelonaL'Arsenal i el Barça estan decidits a resoldre el tema de Cesc Fàbregas aquesta setmana. És la data límit que s'han marcat per decidir si el jugador es queda una temporada més a Londres o bé torna definitivament a Barcelona per vestir-se de blaugrana.

Arsène Wenger no va voler dir res més ahir després del partit que va enfrontar els seus contra els New York Red Bulls a la Copa Emirates, però continua fent bona la seva afirmació de divendres: "Aquesta qüestió s'ha de resoldre aviat". Sigui en la direcció que sigui. El cas Cesc no es pot allargar més.

I és que el dia 5 d'agost acaba el termini d'inscripció per a la prèvia de la Champions, i és la data –l'enèsima– que es marca el club londinenc per pressionar el jugador i l'entitat blaugrana. El Barça està disposat a apujar l'oferta entre avui i demà i fer un un últim intent per fitxar el d'Arenys, aprofitant el marge econòmic que guanya amb la rebaixa salarial del futbolista. Si la situació no es resol, Sandro Rosell, que ahir va abandonar la gira nord-americana de l'equip, es planteja viatjar cap a Londres per negociar personalment amb els directius gunners.

Alguns mitjans van dir ahir que el jugador va aprofitar la Copa Emirates per acomiadar-se dels companys al vestidor, una situació que també es va donar al final de la temporada.

stats