Barça
Esports Barça 19/12/2010

Dani Alves: "Hem construït un gran equip i som un exemple a seguir per la nostra manera de treballar"

El brasiler destaca l'esforç de tots els companys en les victòries del Barça i espera una "eliminatòria difícil" contra l'Athletic a la Copa, tot i la baixa de Llorente

Marina Sancho
2 min
Dani Alves, durant la disputa del derbi a Cornellà-El Prat.

BarcelonaEl jugador del Barça Dani Alves s'ha mostrat avui molt satisfet pel nivell de joc i els resultats del seu equip. "Tots els jugadors estem disposats a fer un esforç per ajudar el company. Hem construït un gran equip, un exemple a seguir tant en la forma de traballar com la manera que ens apliquem en els partits". Segons el brasiler aquest esforç és necessari per "tornar a guanyar títols". Hem de jugar millor que l'any passat i aquest és el nostre objectiu, ens hem de superar día a día".

Per a Alves no és una casualitat que els partits es comptin per golejades, però no surt de la línia d'humilitat que tant caracteritza el vestidor blaugrana. "Portem una ratxa molt bona, però no hem de tirar cohets encara. Al principi ens constava rematar els partits i ara hem de seguir en aquesta línia de treball, amb humilitat".

Respecte al derbi, el lateral del Barça ha admès que "sabíem que era un dels camps més difícils on jugar perquè l'afició pressiona moltíssim", i que està content perquè "vam poder treure un gran resultat".

Pel que fa a l'enfrontament de Copa davant l'Athletic de Bilbao, Dani espera "una eliminatòria difícil, però hem de ser conscients que és a dos partits i que no acaba dimarts". Per a Alves, la baixa de Llorente "és important, però l'Athletic és un gran equip i ens ho posarà difícil".

Preguntat sobre la seva renovació, el 2 blaugrana prefereix "aparcar el tema de moment". "Seguiré treballant com el que més renovi ara o no. Sempre he dit que no vull marxar i continuaré treballant com un professional, passi el que passi", ha sentenciat Alves, que s'ha mostrat un cop més encantat de jugar amb aquest trident ofensiu que té el Barça. "Els tres de dalt són una garantia, i també la gent que surt de la banqueta. És un privilegi jugar amb ells".

stats