Barça
Esports Barça 30/06/2011

El Barça posa a la venda les entrades de la Supercopa d'Europa a partir de dijous

Els socis blaugranes podran demanar les localitats per a la final de la Supercopa d’Europa, que es disputarà a Mònaco, a partir d’aquest dijous 30 de juny i fins al 5 de juliol

Redacció
1 min

BarcelonaEl club disposa de 5.500 entrades per a la final de la Supercopa d'Europa, que enfrontarà al Barça amb el FC Porto el proper 26 d’agost a les 20.45 hores a l’Stade Louis II de Mònaco, i les posarà a la venda a partir de dijous. El 85% de les entrades es destinaran als socis i penyes del club. La resta d’entrades, 825, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals del club. 



Com en altres ocasions, aquesta petició caldrà fer-la mitjançant un formulari. Cada soci podrà fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis en el cas que vulguin viatjar junts.

El preu d’aquestes localitats va dels 30 als 130 euros i, si hi hagués més sol·licituds que entrades disponibles, el 6 de juliol se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits.

stats