Barça
Esports Barça 23/05/2011

Carles Puyol s'exercita a màxima intensitat amb la resta de companys al Camp Nou

Guardiola ha comptat amb tots els futbolistes, inclòs Milito, en la sessió que ha dirigit al Camp Nou aquest vespre i que era oberta a tots els mitjans de comunicació

Natalia Arroyo
2 min
Leo Messi supera Carles Puyol.

BarcelonaNo es poden treure moltes conclusions tàctiques d'un entrenament a porta oberta (és d'esperar que Guardiola és guardarà els secrets de la final per quan treballi a soles a la Ciutat Esportiva), però la sessió que ha dirigit aquesta tarda ha deixat alguns detalls a tenir en compte pensant en la final contra el United.

La primera d'elles és que Carles Puyol ha completat la sessió amb total intensitat, com la resta de companys. El capità ha participat en els rondos, un joc de posició amb un teòric onze titular on hi era Keita i no Abidal, a més de Milito i Pinto. En un partit en camp reduït, al final de la sessió, s'ha pogut veure Puyol molt actiu, còmode. També han entrenat a bon ritme Adriano i Milito.

Val a dir que la divisió del grup en dos, més que donar pistes d'un teòric onze titular, té molt a veure amb qüestions físiques. Tots els jugadors que van ser titulars a Màlaga en el darrer partit de Lliga (és a dir, Abidal entre d'altres) han fet un entrenament més suau, que ha consistit en rondos, alguns minuts de carrera contínua i estiraments.

Un altre dels detalls de la sessió és que Oier ha sigut el porter que ha acompanyat Valdés en els exercicis sota pals. Pinto, que està sancionat per a Wembley, ha fet els rondos amb la resta de jugadors, mentre els altres dos porters s'exercitaven a les ordres de Carles Busquets. Miño, l'altre jugador del filial que podria ocupar la banqueta blaugrana a Wembley, no hi era.

L'altra novetat de l'entrenament d'aquest vespre al Camp Nou ha estat el fet que els jugadors s'han exercitat amb l'equipació de partit i no amb la roba d'entrenament habitual. La raó és que la UEFA, minuts abans de començar la sessió, ha gravat unes imatges en 3D per projectar l'alineació als videomarcadors de Wembley.

Al final de la sessió, Xavi, Messi, Villa, Alves i Milito s'han quedat fent xuts des de la frontal de l'àrea, posant a prova el talent a pilota aturada de Valdés i Oier. També s'ha pogut veure a un dels fisioterapeutes ajudant Pedro en els estiraments dels adductors i a Guardiola parlant amb Piqué.

stats