Barça
Esports Barça 09/08/2011

Pinto s'afegeix al grup i Xavi fa treball de recuperació

Guardiola té deu jugadors convocats amb les seves seleccions, però la primera plantilla continua fent treball de pretemporada i en la sessió d'aquesta tarda, el tècnic ha comptat amb 15 futbolistes, set del primer equip, dos del filial i sis del Juvenil

Redacció
1 min
Xavi Hernández, fent estiraments durant l'entrenament.

BarcelonaDesprés de la gira pels Estats Units i de dos dies de descans, José Manuel Pinto s’ha entrenat aquesta tarda al costat de Messi, Mascherano, Adriano, Alexis, Keita i Fontàs, i ha estat la gran novetat de la sessió. A més, també hi eren els jugadors del Barça B, Montoya i Masip, així com els juvenils Babunski, Cornejo, Quintillà, Miguel Ángel Sainz, Samper i Patrick.

Xavi fa treball de recuperació

La sessió també ha servit perquè Xavi Hernández continuï amb el seu procés de recuperació, després que abandonés la concentració de la selecció espanyola per una sobrecàrrega al soli de la cama dreta. L'altre lesionat, Carles Puyol, com ha fet al matí, s'ha exercitat al ritme que li marca el seu genoll.

Alexis, concentrat amb Xile

Guardiola ha citat els seus futbolistes disponibles per demà dimecres al matí a les 9 hores, en una sessió a porta tancada a la Ciutat Esportiva. Alexis Sánchez es perdrà l'entrenament perquè s’ha d’incorporar a la concentració de Xile a Montpellier per disputar l’amistós contra França.

stats