Barça
Esports Barça 10/08/2011

Últim entrenament sota mínims del Barça abans de recuperar els internacionals per preparar la Supercopa

Guardiola ha dirigit aquest matí l'última sessió sense els internacionals abans de visitar el Bernabéu en l'anada de la Supercopa. A partir de demà, en un entrenament previst per les set de la tarda, el tècnic ja disposarà de tots els efectius

Redacció
1 min
Keita i Fontàs fan treball de força en un entrenament, sota la supervisió de Seirul·lo.

BarcelonaEl Barça prepara la Supercopa d'Espanya en família, però a partir de demà, dijous, a les set de la tarda, deixarà de fer-ho per entrenar-se amb la plantilla sencera. Durant la sessió d'aquest matí, Pep Guardiola ha tingut a les seves ordres nou futbolistes del primer equip, tot i que n'hi ha quatre, Puyol, Xavi, Maxwell i Afellay, que estan lesionats i han treballat al marge. Han completat el grup els joves del filial Montoya, Masip, Lobato i Dalmau, a més del juvenil Pol Calvet.

L'agenda blaugrana ha planificat quatre entrenaments abans de desplaçar-se a Madrid. Seran dijous a la tarda; divendres en doble sessió i dissabte al matí. Guardiola recuperarà els deu futbolistes que estan concentrats amb les seves seleccions: els espanyols Valdés, Piqué, Busquets, Iniesta, Thiago, Pedro i Villa; el brasiler Alves, el francès Abidal i el xilè Alexis.

stats