Barça
Esports Barça 16/07/2011

Guardiola convoca 18 jugadors per començar la pretemporada aquest dilluns

Fins a 18 jugadors han estat citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí a les vuit del matí de dilluns per tornar als entrenaments després de les vacances d’estiu

Redacció
1 min
El grup, unit, posa rumb a la Lliga L'entrenament d'ahir, com no, va tenir la corresponent xerrada de Guardiola. La Lliga és prioritària per al tècnic blaugrana, que està integrant molts efectius del filial als entrenaments per suplir les nombroses baixes de l'equip.

BarcelonaEl Barça tornarà als entrenaments dilluns i ho farà amb pràcticament tota la plantilla disponible, a falta dels cinc jugadors, Milito, Mascherano i Messi amb l'Argentina, i Adriano i Alves amb Brasil, que estan disputant els quarts de final de la Copa Amèrica.

Així doncs, Guardiola ha convocat Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Bojan, Jeffren, Keita, Busquets, Pedro, Maxwell, Afellay, Abidal, Thiago, Fontàs i Jonathan dos Santos. Els 18 futbolistes tornaran a l’activitat dilluns al matí, quan seran sotmesos a una analítica i la pertinent revisió mèdica entre l'Hospital de Barcelona i el Centre Mèdic del Camp Nou. A la tarda, a partir de les set, es farà el primer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

A partir de dimarts i fins divendres, els jugadors faran jornades de doble sessió, amb entrenaments al matí i a la tarda.

La primera roda de premsa de Guardiola serà dimarts, després de la sessió del matí, que començarà a les nou.

stats